Våra erbjudanden och underhållstjänster

HOME TJÄNSTER

Skylift och höghöjdsarbeten

Det är inte alltid man vill, kan eller vågar att arbeta på höga höjder. Vi kan hjälpa dig med höjdarbeten upp till cirka 27 meter.. Höga Höjder erbjuder även fönsterputs till bostadsrättsföreningar, takfönster eller fasta fasadglas. Personal med EU Certifikat

OFFERTFÖRFRÅGAN

Tak och fasadtvätt

Tak- och fasadtvätt med ultrarent vatten fungerar på både tegel-, plåt-, trä- och putsfasad, samt på stenplattor, betong, skivtäckningar, glas och sten. Det är en kostnadseffektiv rengöringsmetod som ger byggnaden ett förbättrat utseende och ökad livslängd. Genom att regelbundet utföra en rengöring av fasad och tak minskar även kostnaderna för uppvärmning. Det bästa för byggnaden är underhållstvätt med 1-2 års intervall, samt innan fasaden ska målas.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Ångtvätt/Högtryckstvätt

Är din fastighet i behov av sanitär rengöring? Då erbjuder vi effektiv och noggrann ångtvätt till ett riktigt bra pris. Med vår högtryckstvätt kan vi rengöra i stort sett alla nedsmutsade ytor och material, till exempel träterrasser, balkonger, staket, markiser, pooler, båtar, byggnadsställningar, och mossbelagda ytor.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Målning och tapetsering

Skall ni tapetsera eller måla om ert hus? vi kan hjälpa er med allt ifrån att tapetsera en enkel fondvägg till att tapetsera hela rum. Kontakta oss gärna så kommer vi ut och gör en gemensam genomgång av arbetet. Vi hjälper er gärna med inköp av material om ni önskar detta.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Hantverkstjänster

Har du jobb som är för små för att ringa en byggfirma? Ta hjälp av våra duktiga handyman som hjälper dig hemma och fixar snabbt det mesta. Vill du bygga en altan inför våren, renovera trappan, lägga nytt golv, bygga vägg, sätta upp tv, projektor, eller andra monterings uppdrag, köpa in en diskmaskin, underhållsarbeten? Då har du kommit rätt!

OFFERTFÖRFRÅGAN

Snöskottning i Stockholm

Vi utför snöskottning och andra typer av snöröjningsarbeten i hela Stor-Stockholm. Vi tar oss an både stora och små jobb och allt utförs med noggrannhet och professionalism. Vi hjälper dig snabbt och enkelt med snöskottning, plogning och sandning i hela Stockholm. Vi hjälper även till att ta bort istappar från tak och takrännor så din fastighet blir trygg och säker för alla boende och förbipasserande vintertid.

OFFERTFÖRFRÅGAN