Våra erbjudanden och underhållstjänster

HOME TJÄNSTER

Utvändig fönsterputs

Höga Höjder erbjuder även fönsterputs till bostadsrättsföreningar, takfönster eller fasta fasadglas. Personal med EU Certifikat.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Takskottning

Vi utför takskottning och borttagning av istappar. Detta innebär att vi skottar bort snö och avlägsnar istappar från tak och fasader för att undvika att de faller ner på fotgängare eller parkerade fordon.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Trädfällning

Vi utför trädfällning utan att ta onödiga risker. Varje fällning har sin unika lösning och vårt mål är hitta just den lösning som är starkast med tanke på låg riskprocent och bäst ekonomi för dig.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Lagerarbetare, Truckförare, Budbilschaufför B och/eller C

Hyr du personal av oss får du tillgång till rutinerade, välkvalificerade medarbetare under exakt de dagar, veckor eller månader som är aktuella. Du betalar oss ett fast tim-, vecko- eller månadsarvode. När du hyr personal tar du inga risker. Du betalar bara för den tid som vår medarbetare har arbetat hos dig och slipper tänka på arbetsgivareavgifter, semester- och sjukersättningar.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Industri & lagerstädning

Vi utför all slags städningar av industrier & lagerutrymmen, stora som små, med samma entusiasm och noggrannhet. Våra tjänster skräddarsys enligt kundens behov och önskemål.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Storstädning

Om man knappt hinner småstäda till vardags, hur ska man då hinna storstäda? Vi på Almestar Multiservice kan hjälpa dig att ge hela hemmet ett lyft. Vårt professionella städteam gör ordentligt rent ner till minsta lilla list och ser även till att städa på de ställen man ofta glömmer bort. Har ni andra önskemål så får ni gärna höra av er med en förfrågan.

OFFERTFÖRFRÅGAN